Welkom op onze online verkoopsite. Gecko Steamer biedt u hier een brede keuze kledingstomers om u de beste ervaring inzake verticaal ontkreuken ter beschikking te stellen.

Onze kledingstomers zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

STANDAARD Onze klassieke kledingstomers: voor thuisgebruik om rimpels te verwijderen van uw delicate, gestructureerde, gevlokte stoffen, etc ... of voor gebruik in uw confectiewinkel.

PERFORMANCE Onze "hogedruk" kledingstomers: produceren stoom onder druk. Ze zijn de krachtigste die verkrijgbaar en bieden totale veelzijdigheid.

PROFESSIONEEL Onze kledingstomers zijn ontworpen voor intensief professioneel gebruik. Onze kledingstomers worden alleen in directe verkoop (gegarandeerd de beste prijs) op de markt gebracht met het merk Gecko Steamer

Garantie: Om de duurzaamheid van uw aankoop te garanderen, worden al onze kledingstomers gedekt door onze fabrieksgarantie gedurende 2 jaar en garanderen wij de reparatiecapaciteit van uw apparaat gedurende 7 jaar.

Professionele klanten: Na uw eerste aankoop, automatische terugbetaling van de betaalde belasting (als het btw-nummer geldig is) en het aanmaken van een professionele account voor uw toekomstige aankopen zonder belastingen.

Uw klantenservice


STANDAARDKledingstomer
Lage stoomdruk

Kledingstomer lage stoomdrukverwijdert en gemakkelijk kreukels
uit kwetsbare en moeilijk te strijken kleding.

PERFORMANCEKledingstomer
Hoge stoomdruk

gamme defroisseur vapeur haute pressionnieuwste generatie met stoom onder druk
gegarandeerde efficiëntie op alle stoffen